frequencic-logo

فرکانسیک افزایش علاقه به مطالعه

1,350,000 تومان

توضیحات کوتاه

گروه فرکانسیک، با استفاده از ضمیر ناخودآگاه و ارسال پیام‌هایی پنهان که در قالب فرکانس های پنهان به مغز ارسال می‌شود، می‌تواند علاقمندی به مطالعه را در دستور کار ضمیر ناخودآگاه شما قرار دهد. این یک روش ساده و آسان است که علاقه به مطالعه را در شما نهادینه می‌کند و باعث می‌شود شما با دنیای کتاب‌ها دوست باشید.

توضیحات

فرکانسیک علاقه به مطالعه ؛ مطالعه و کتاب خوانی،  پیوسته در زندگی انسان‌ها نقش اساسی داشته و از زمان‌های بسیار قدیم و تا حال حاضر از اهمیت فراوانی برخوردار بوده و  هست. در طول تاریخ، بسیاری از اندیشمندان و  بزرگان ادیان مختلف، به اهمیت مطالعه و کسب اطلاعات اصرار ورزیده‌اند و کتاب‌خوانی را در زمره‌ی عبادت، ارزشمند شمرده‌اند. مطالعه و کتاب‌خوانی،  فواید بسیار ارزشمندی برای انسان به وجود می‌آورد که بدون شک، بر کسی پوشیده نیست و اگر بخواهیم به بررسی همه‌ی  آنها بپردازیم در این مقاله نمی‌گنجد. مطالعه چنان با ارزش است، که هر ساله، کلاس‌ها و دوره‌های مختلفی جهت معرفی راه‌های ایجاد علاقه به مطالعه و همچنین افزایش سرعت مطالعه برگذار می‌شود و افراد بسیاری در این دوره‌ها نام‌نویسی می‌کنند. فردوسى ، شاعر نامى پارسى زبان فرموده اند:

چنين گفت پيغمبر راستگوى ز گهواره تا گور ، دانش بجوى .

بیشتر بخوانید: فرکانسیک تندخوانی – روشی نویس برای کسب مهارت تند خوانی

چرا افزایش علاقه به مطالعه یک ضرورت است؟

همانطور که میدانیم مغز، همانند بسیاری از عضلات بدن، یک عضله به حساب می‌آید و نیاز به تقویت دارد. تقویت مغز، تاثیر شگرفی بر زندگی میگذارد و تاثیرات آن را در همه‌ی ابعاد زندگی می‌توان مشاهده کرد. علاقه به مطالعه و مطالعه کردن، دایره کلمات و واژگان شما را افزایش می‌دهد و به ذهن شما این قدرت را می‌دهد که قبل از آنکه سخنی بگویید، ذهن شما کلمات زیادی برای جمله‌های شما انتخاب کند. به عبارتی دیگر، شما توانایی فکر کردن قبل از سخن گفتن را بدست خواهید آورد و این مساله در بهبود روابط شغلی و اجتماعی شما موثر است و به درک بهتر شما از دیگران و محیط تاثیر گذار است.

مطالعه کردن باعث می‌شود، افراد بیشتری سعی بر برقراری ارتباط با شما داشته باشند. همچنین، مطالعه کردن مانع از ابتلاء فرد به بیماری آلزامیر در دوران پیری می‌شود.

انجام مطالعه و کتاب‌خوانی، باعث تقویت و افزایش ظرفیت حافظه می‌شود. شما با انجام مطالعه ، قدرت تحلیل و تفکر خود را بهبود می‌بخشید و میتوانید در برخورد با مسائل روزمره‌ی زندگی، بهتر آن‌ها را تجزیه و تحلیل کرده و در نهایت درست‌تر تصمیم‌گیری کنید.

راه های افزایش علاقه به مطالعه
درخت تو گر بار دانش بگیرد  به زیر آوری چرخ نیلوفری را

عادت به مطالعه و کتابخوانی تیپ شخصیتی شما را می سازد!

انجام مطالعه، همچنین باعث افزایش تمرکز شما می‌شود و بعد از مدتی، می‌توانید کارهای خود را بهتر انجام دهید. مطالعه  ذهن‌تان را از پراکندگی فکری خلاص می‌کند و قوای‌ ذهنی‌تان را در یک جهت قرار میدهد و همین امر سبب میشود‌ تا بهترین ایده ها به ذهنتان خطور کند.

تقویت حافظه تصویری و افزایش اعتماد به نفس، از دیگر فوائد مطالعه و دلایلی است که علاقه به مطالعه را توجیه می‌کند. زمانی که کتابی را به پایان می‌رسانید، احساس مفید بودن و رضایتمندی به شما دست می‌دهد که سبب آن، ترشح هورمنون اندورفین در مغز شما می‌باشد.

این حقیقت را در نظر بگیرید که دیگران کمتر می‌توانند افراد با مطالعه را تحت تاثیر قرار دهند و یا فریب‌شان دهند. با نگاهی به افراد مهم که در طول تاریخ سرنوشت‌ساز بوده‌اند، متوجه می‌شویم این افراد فقط با علاقه به مطالعه و کسب علم به اشخاصی تاثیر‌گذار تبدیل شده‌اند که تا امروز نیز نام آن‌ها به نیکی مانده است و  ما آن‌ها را می‌شناسیم.

سقراط:

 یک جامعه وقتی فرزانگی و سعادت می‌یابد که  کار روزانه‌اش مطالعه باشد. 

 

توضیحات بالا، تنها بخشی از فواید مطالعه کردن و کتاب خوانی بود. فراموش نکنید مهمترین دلیل برای ایجاد علاقه، آگاهی داشتن در مورد آن است. دانستن فواید و تاثیرات مطالعه، روی هم رفته باعث ایجاد افزایش علاقه به مطالعه می‌شود و کم‌کم باعث می‌شود شما به کتاب‌ها و دنیای آن‌ها علاقمند شوید و از آن‌ها، برای شکوفایی خود در امور زندگی‌تان استفاده کنید.

البرت انیشتین:

افکار و اندیشه‌های انسان به گونه‌ای است که ممکن است فقط خواندن یک کتاب، پایه اندیشه‌ها و افکار انسان را بر مبنای جدید یا در مسیر خاصی قرار دهد و چه بسا ممکن است کتابی مسیر سرنوشت میلیون‌ها انسان را در راه مخصوصی بیندازد.

 

چگونه به مطالعه علاقه پیدا کنیم؟

اولین قدم  در مسیر راه‌های ایجاد علاقه به مطالعه ، داشتن آگاهی درباره‌ی فوائد آن است و سپس، تصمیم گرفتن درباره‌ی چگونگی انجام آن کار! پس اگر هم‌اکنون مطالب ما را می‌خوانید، یعنی به مطالعه علاقمند شدید و تصمیم گرفتید که عادت به مطالعه را در خود پرورش دهید!

قطعا اگر کاری را دوست نداشته باشید، رغبت به انجام آن را هم ندارید و این امری اجتناب‌ناپذیر است و ذهن شما در برابر کاری که دوست ندارید، مقاومت می‌کند. بنابراین بهترین کار این است که مطالعه کردن را از زمان کم شروع کنید و سپس مدت زمان آن را گسترش دهید. به عنوان مثال با 15 دقیقه در روز، مطالعه را آغاز کنید، تحمل 15 دقیقه برای هیچ‌کس، دشوار نخواهد بود و شما را خسته نخواهد کرد.

توصیه می‌کنیم با رمان‌ها و داستان‌های کوتاه شروع کنید که قلم و نوع نگارش آن‌ها صریح و ساده باشد و از جذابیت بیشتری نیز برخوردار باشند و به مرور، مقدار مطالعه و سبک کتاب‌هایی که مطالعه می‌کنید را گسترش دهید.

روانشناسان معتقدند، انجام رفتاری در 21 روز، آن رفتار را به عادت تبدیل می‌کند! پس بهترین کار این است که برنامه‌ریزی داشته باشید و به مدت 21 روز تصمیم بگیرید هر روز زمانی را برای مطالعه کردن و خوانش کتاب اختصاص دهید.

بیشتر بخوانید: برای درک بهتر و ایجاد عادت به مطالعه پیشنهاد میکنیم مطلب «فرکانسیک عادت سازی» را مطالعه نمایید.

چگونه عادت به مطالعه را در خود پرورش دهیم
چگونه عادت به مطالعه را در خود پرورش دهیم؟

راه‌های افزایش علاقه به مطالعه

مطالعه‌ کردن ، کاری ساده و راحت است!  آن را برای خود سخت و پیچیده نکنید. اگر روزی تمرکزتان کم است و یا بی‌حوصله هستید، می‌توانید مطالعه را به زمانی دیگر موکول کنید؛ ولی به یاد داشته باشید که به برنامه‌ریزی خود وفادار باشید و آن را پشت گوش نیندازید!

مطالعه کردن، مثل تماشای فیلم جذاب است. هنگام مطالعه می‌توانید از نوشیدنی‌هایی مانند  قهوه و چای استفاده کنید تا لذت بیشتری از مطالعه کسب کنید. سعی کنید همواره کتاب همراه خود داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید از آن استفاده کنید.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و هوشمند شدن تلفن‌های همراه، نسخه‌های الکترونیکی کتاب‌ها نیز در دسترس قرار گرفته‌اند. همچنین اگر زمان کافی برای مطالعه ندارید می‌توانید از نسخه‌های صوتی کتاب‌ها استفاده کنید و در حین رانندگی و یا انجام کارهای روزانه، کتاب گوش دهید.

اگر چه کسانی که اهل کتاب هستند همواره معتقند، این بوی کاغذ و کتاب است که انسان را سرمست می‌کند و اگر تازه به جمع کتاب‌خوان‌ها پیوسته‌‌اید، کتاب‌های چاپی جیبی، می‌تواند بهترین گزینه باشد، زیرا می‌توانید همواره همراه خود داشته باشید و با دیدن آن، مغزتان یادآوری کند که کتابی برای مطالعه دارید. این یک روش ساده و مهم برای خودتلقینی است و افزایش علاقه به مطالعه را نیز در پی دارد.

خود تلقینی روش مؤثر ایجاد علاقه به کتابخوانی

 ویلیام جیمز در مورد خود‌تلقینی می‌گوید:

هر فکری که در مغز ما کاشته شده و جای گرفته باشد، دارای نیرویی خاص برای مرحله‌ی به عمل در آوردن خود است.

به خود تلقین کنید ازین پس فردی کتاب‌خوان هستید و به مطالعه کردن، علاقمند هستید. خودتلقینی، روش موثری است که افکار بالقوه شما را به بالفعل تبدیل می‌کند و می‌تواند در افزایش علاقه به مطالعه موثر باشد. توصیه می‌شود کاغذی در جیب خود داشته باشید و بر روی آن فرمول خود‌تلقینی بنویسید و در طول روز، چندین بار به آن نگاه کنید. ذهن شما رفته‌رفته‌،  آن فرمول را قبول می‌کند و به باورهای شما تبدیل می‌کند.

فرکانسیک علاقه به مطالعه

گروه فرکانسیک، با استفاده از ضمیر ناخودآگاه و ارسال پیام‌هایی پنهان که در قالب فرکانس های پنهان به مغز ارسال می‌شود، می‌تواند علاقمندی به مطالعه را در دستور کار ضمیر ناخودآگاه شما قرار دهد. این یک روش ساده و آسان است که علاقه به مطالعه را در شما نهادینه می‌کند و باعث می‌شود شما با دنیای کتاب‌ها دوست باشید.

این فرکانس ها توسط شنوایی به مغز راسال می‌شود و لازم است روزی چند دقیقه به آن گوش دهید تا به مرور زمان، تاثیر القایی خود را بر ضمیر ناخودآگاه شما بگذارد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فرکانسیک افزایش علاقه به مطالعه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *