frequencic-logo

فرکانس افزایش مهارت های ارتباطی، فن بیان و سخنوری

1,350,000 تومان

توضیحات کوتاه

مهارت‌های ارتباطی و فن بیان، به مجموعه‌ای از فنون و ترفندهایی گفته می‌شود که می‌تواند در بهبود عملکرد شما در گفتار و رفتار ارتباطی موثر باشد. این ترفندها به صورت یک فایل صوتی فرکانسیک به ضمیر ناخودآگاه فرد القا می‌شود.

توضیحات

فایل فرکانسیک افزایش مهارت‌های ارتباطی ، فن بیان و سخنوری؛ ارزش فن بیان و قدرت سخنوری، بر هیچ کس پوشیده نیست. برقراری ارتباط با دیگران، از بارزترین مشخصه‌هایی است که انسان را از سایر موجودات متمایز می‌سازد. تنها آدمی است که با ظرافت و پیچیدگی‌های کلامی و زبانی منحصر بفرد، می‌تواند با هم‌نوعان خود ارتباط برقرار سازد و منظور و مفاهیم ذهنی خود را با دیگران به اشتراک بگذارد. انسانی که نتواند نیازها، تمایلات و آمال و آرزوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارد، دچار سردرگمی خواهد شد و در انزوا و تنهایی فرو خواهد رفت.

امروزه کمتر کسی بدون داشتن مهارت‌های ارتباطی و فن بیان ، می‌تواند طعم موفقیت را بچشد و آن را تجربه کند. اگر بخواهید موفقیت شغلی یا تحصیلی بدست بیاورید، لازم است به مهارت‌‌های ارتباطی و سخنوری آشنا باشید. مهارت‌های ارتباطی ، ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با موفقیت‌های زندگی شخصی و اجتماعی فردی نیز دارند و باعث می‌شوند شما بتوانید با اجتماع و دنیای اطراف خود، ارتباط موثرتری برقرار کنید. افرادی که توانایی برقراری ارتباط سالم با دیگران را ندارند و یا در این زمینه نقطه ضعف دارند، فاکتور مهمی را در راه رسیدن به موفقیت از دست می‌دهند که شاید بیش از همه‌ی گزینه‌های ارجحیت داشته باشد.

چرا مهارت‌های ارتباطی مهم است؟

حتما این جمله را زیاد شنیده‌اید که امروزه عصر ارتباطات است. همین جمله کوتاه، اهمیت موضوع را مشخص می‌کند. ما در دوره‌ای از تاریخ زندگی می‌کنیم که بیش از هر چیزی، به ارتباط با مردمان، جوامع، ملیت و فرهنگ‌های دیگر احتیاج داریم و این در حالی است که بسیاری از افراد، حتی از عهده‌ی برقراری ارتباط سالم با اعضای خانواده و نزدیکان درجه‌ی اول خود ناتوان هستند.
بدون داشتن مهارت‌های ارتباطی ، موفقیت دور و ناممکن خواهد بود. شما هر چند هم که جایگاه بالای علمی یا اجتماعی داشته باشید، مادامی که نتوانید مهارت‌ها و قابلیت‌های درونی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، یعنی نتوانسته‌اید به جایگاه واقعی خود برسید.

فن بیان چیست و چه کاربردی دارد ؟

فن بیان ، توانایی سخن گفتن است به نحوی که فرد بتواند منظور خود را به بهترین نحو به مخاطب منتقل سازد و بتواند بیشترین میزان اثر را بر او بگذارد. هر چه کلامی که می‌گوییم با منظوری که در ذهن داریم، بیشتر به هم نزدیک باشد، ما در فن بیان موفق‌تر عمل کرده‌ایم! پر واضح است که فن بیان ، تنها به کلام منحصر نمی‌شود و زبان بدن نیز بخشی از فن بیان به حساب می‌آيد که می‌تواند در رساندن و فهماندن منظور شما به مخاطب، موثر باشد.

بسیاری از افراد به صورت ذاتی و یا به صورت اکتسابی، با اصول فن بیان و سخنوری آشنایی نسبی دارند و می‌توانند به صورت ناخودآگاه مهارت‌های آن را در صحبت‌ کردن‌های روزمره به کار ببندند. این افراد همان گروهی هستند که به سرعت در محل کار و محیطی که قرار می‌گیرند، برجسته می‌شوند و توجه‌ها را به سمت خود جلب می‌کنند. اما خوشبختانه،‌ فن بیان ، یک نوع مهارت است و می‌توان آن را بدست آورد و اگر شما فاقد این مهارت هستید، می‌توانید آن را بدست آورید!

با یادگیری اصول و قواعد فن بیان و سخنوری می‌توانید خود با در زمره‌ی افراد موفقی قرار دهید که به سهولت و راحتی با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند، منظور خود را به درستی به دیگران انتقال می‌دهند و در بیان کلمات و واژه‌ها، محتاط و مناسب رفتار می‌کنند به گونه‌ای که کلام و سخن آن‌ها، موثر است و بر دل می‌نشیند.

مهارت ارتباطی چیست
با ارتقای مهارت های ارتباطی در محیط کار می توانید موفقیت شغلی خود را دو چندان کنید

مهارت سخنوری و سخنرانی ؛ یک امتیاز ویژه و منحصربه‌فرد

خوب است بدانید که سخنرانی در حضور جمع، دومین ترس مردم جهان است و در رتبه‌ی دوم، پس از ترس از مرگ قرار می‌گیرد. اگر زندگی فعالی از نظر اجتماعی داشته باشید، حتما برایتان پیش آمده است که مجبور شده‌اید در حضور دیگران، سخنرانی کنید. سخنرانی کردن چه در حضور جمع کثیری از حاضران و مخاطبان و چه در حضور جمع کوچکی از همکاران، کاری دشوار و دلهره‌آور است و هیچ‌کس نمی‌تواند ادعا کند که از سخنرانی کردن در حضور جمع خصوصا برای دفعات اول، واهمه‌ای ندارد!

حتی بزرگترین سخنرانان جهان نیز، در ابتدای سخنرانی دچار اندکی ترس می‌شوند اما به دلیل آنکه راه و روش مقابله با ترس از سخنرانی را فرا گرفته‌اند و به اندازه‌ی کافی در این زمینه تجربه دارند، به سرعت بر شرایط محیط و اوضاع بدن خود مسلط می‌شوند و می‌توانند کنترل فضا را در دست بگیرند.
ترس از سخنرانی تا اینجای کار، معقول و منطقی است و همه‌ی افراد دچار آن می‌شوند، اما افرادی هستند که به صورت افراطی و بیمارگونه از سخنرانی در حضور جمع می‌ترسند و واهمه دارند. گاهی یک اتفاق ناگوار در دوران کودکی می‌تواند تاثیری بیمارگونه‌ای در بزرگسالی بر روی ناخودآگاه شخص بگذارد و او را دچار ترسی وسواس‌گونه از سخنرانی نماید.

روش درمانی فرکانسیک ترس از سخنرانی، یک روش ساده و مطمئن است که ترس ناشی از سخنرانی را از بین می‌برد. اگر در دوران کودکی و یا بر حسب تجربه‌های ناخوشایندی که در گذشته کسب کرده‌اید، ترس از سخنرانی در ذهن و ناخودآگاه شما شکل گرفته است، روش فرکانسیک ترس از سخنرانی می‌تواند این مشکل را به آسانی برای شما حل کند و جسارت یک سخنرانی باکیفیت و عاری از ترس را در شما به وجود آورد.
این فایل صوتی، همچنین برای کسانی که اعتماد به نفس کافی برای سخنرانی ندارند و از حاضر شدن در برابر جمع، دچار فوبیا یا ترس می‌شوند نیز مفید و سودمند است.

بهبود مهارت‌های ارتباطی و فن بیان با فایل فرکانسیک فن بیان و سخنوری

همانطور که پیش‌تر گفته شد، مهارت‌های ارتباطی و فن بیان، به مجموعه‌ای از فنون و ترفندهایی گفته می‌شود که می‌تواند در بهبود عملکرد شما در گفتار و رفتار ارتباطی موثر باشد. این ترفندها به صورت یک فایل صوتی فرکانسیک به ضمیر ناخودآگاه فرد القا می‌شود.

اگر به هر دلیلی نمی‌توانید با دیگران ارتباطی موثر و منطقی برقرار کنید و یا در رساندن منظور خود به دیگران، عملکرد ضعیفی دارید، بدون شک روش فرکانسیک فن بیان و مهارت‌های ارتباطی یک روش ساده و مطمئن خواهد بود و علاوه بر اینکه شما را از ترس‌های مواجهه با دیگران می‌رهاند، باعث می‌شود ضمیر ناخودآگاه و ذهن شما برای روبرو شدن با دیگران و برقراری ارتباط موثر با آن‌ها، آماده شود.

برای تهیه‌ی این فایل فرکانسیک ، کافی است به سوالات اختصاصی کارشناسان ما پاسخ دهید. گروه، پس از بررسی سوال‌های داده شده، فایلی کاملا اختصاصی و منطبق بر فرکانس ذهن شما آماده می‌سازد که می‌تواند به طور خاص، مشکل شما را در نحوه‌ی ارتباط با دیگران، سخنوری و فن بیان حل کرده و عملکرد شما را به سطح مطلوبی ارتقا دهد.

منبع:  تحریریه تیم بین المللی و تحقیقاتی فرکانسیک

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فرکانس افزایش مهارت های ارتباطی، فن بیان و سخنوری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *