frequencic-logo

فرکانسیک محبوبیت در مقابل در اطرافیان

1,350,000 تومان

توضیحات کوتاه

فرکانس محبوبیت در مقابل اطرافیان، یک روش ساده و اطمینان‌بخش است که با تاثیر بر ضمیر ناخودآگاه می‌تواند گامی مثبت در جهت محبوبیت و عزت شما در نگاه دیگران بردارد.

توضیحات

فرکانس محبوبیت در مقابل اطرافیان ؛ انسان‌ ذاتا موجودی اجتماعی است و در طول زندگی برای رسیدن به اهداف و گذران زندگی خود، نیازمند تعامل و ارتباط با دیگران است. محبوبیت در مقابل دیگران چنان با سرشت و خلق‌وخوی ما انس گرفته است که طبیعتا شخصی را پیدا نمی‌کنید که به محبوب بودن در دل اطرافیان علاقه‌مند نباشد؛ محبوبیت در مقابل اطرافیان یکی از با ارزش‌ترین سرمایه‌هایی است که می‌توانید برای خود بدست آورید و سرمایه‌گذاری کنید. محبوبیت ، ارتباطات شگفت‌انگیزی مابین شما و مردم به ارمغان می‌آورد و باعث می‌شود بتوانید با اعتماد‌به‌نفس بیشتری در سطح جامعه زندگی کنید و به طور متوسط و میانگین، زندگی موفق‌تری را تجربه کنید.

محبوبیت چه تاثیری در موفقیت اجتماعی و فردی شما دارد؟

زمانی که محبوب هستید، دیگران دوست دارند سر صحبت را با شما باز کنند، آن‌ها بیشتر حرف‌های شما را می‌پذیرند، دید مثبتی به شما پیدا می‌کنند و بیشتر تحت تاثیرتان  قرار می‌گیرند، همینطور علاقه‌مند می‌شوند ارتباط شخصی با شما ایجاد کنند. در یک جمع‌بندی کلی می‌توان گفت محبوبیت، شما را موفق‌تر می‌کند و باعث می‌شود راحت‌تر بتوانید پول و درآمد بیشتری کسب کنید، در شغل‌تان زودتر ارتقاء و ترفیع پیدا می‌کنید، در مذاکره و صحبت با دیگران، تاثیرگذارتر خواهید بود و به بیان دیگر، دیگران را زودتر متقاعد خواهید کرد.

افراد محبوب فرصت‌های بیشتری نسبت به افرادی که محبوب نیستند، نصیبشان می‌شود. افراد محبوب اگر اشتباه کنند، اشتباهاتشان کمتر به چشم می‌آید و زودتر مورد بخشش قرار می‌گیرند. راه همیشه برای افراد محبوب بازتر است و مردم، همیشه آن‌ها را بی تقصیر و معصوم می‌دانند.

راه های عزیز شدن پیش دیگران
راه های عزیز شدن پیش دیگران

آیا محبوبیت اکتسابی است؟

در پاسخ باید گفت بلی؛ در ابتدا باید بگوییم، محبوبیت یک ویژگی ذاتی و انتسابی نیست و کسی از بدو تولد محبوب نبوده است! بلکه نتیجه‌ی استفاده از مهارت‌های خاصی است که بسیاری از افراد می‌توانند با پرورش و تکامل بعضی ویژگی‌های رفتاری، شخصیت خودشان را در ارتباط و نگاه دیگران محبوب‌تر و تاثیرگذارتر می‌کنند.

راه های محبوبیت در جمع و مقابل اطرافیان چیست؟

  • جذابیت، موثرترین عامل برای افزایش محبوبیت

جذابیت یا به عبارت عامیانه تو دل برو بودن یک ویژگی شخصیتی فوق‌العاده است و به صورت نیروی جاذبه عمل می‌کند و گیرایی بالایی در کشاندن دیگران به سمت شما دارد. اگر به سیاستمداران یا سخنرانان توجه کنید، آن‌ها از جذابیت بالایی برخوردار هستند و توانایی این را دارند که با کلمات‌شان، شیوه‌ی راه رفتن‌، با طرز نگاه کردن به دیگران، آن‌ها را راحت، تحت تاثیر قرار ‌دهند و ازین طریق خود را در مقابل اطرافیان محبوب ‌کنند.

  • با دیگران صادق باشید!

هرگز برای جلب توجه کردن و مهم جلوه دادن خود به دیگران دروغ نگویید؛ برایشان حرف‌های اغراق‌آمیز یا خالی‌بندی نکنید! این کار باعث می‌شود محبوبیت خود را در نگاهشان از دست بدهید و دیگر به شما اعتماد نکنند. بنابراین برای محبوبیت در مقابل دیگران،‌ متوسل به راه‌های دروغ‌ و نادرست نشوید زیرا این روش‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن، محبوبیت شما را تقلیل می‌دهند.

  • با مردم، دوستانه و صمیمی برخورد کنید.

وقتی با کسی صحبت می‌کنید به گونه‌ای رفتار کنید که انگار سال‌هاست او را می‌شناسید. شیوه‌ی رفتاری شما باید به گونه‌ای باشد که انگاری جز آن شخص، هیچ شخص دیگری در دنیا نیست! با اشتیاق و شوق به حرف‌های دیگران گوش دهید و طوری رفتار کنید که انگار هر کلمه‌ی که فرد مقابل‌تان می‌گوید، برای شما مهم و محترم است. دیگران زمانی تحت تاثیر شما قرار می‌گیرند که حس خوبی در آن‌ها بوجود بیاورید و احساس کنند که به آن‌ها توجه می‌کنید.

چند نکته دیگر از راه های عزیز شدن در مقابل دیگران

  • در اظهار نظر و نصیحت کردن دیگران مراقب باشید.

یادتان باشد تا کسی از شما کمک فکری نخواسته به او کمک نکنید، از اظهار نظرکردن و نصیحت‌های بی مورد که تقاضایی از طرف مقابل برای کمک کردن نشده پرهیز کنید. اگر شخصی عصبانی هست، او را نصیحت نکنید، وقتی کسی ناراحت هست سعی کنید او را دلداری دهید و با او همدردی کنید. نصیحت کردن در موارد زیادی باعث عکس‌العمل از طرف فرد مقابل می‌شود و این مساله به ضرر محبوبیت در مقابل اطرافیان و دیگران خواهد بود.

  • شوخ طبع باشید و در لبخند زدن و خندیدن از طرف مقابل پیشی بگیرید

تردید نکنید که لبخند زدن و خندیدن نشانه‌ای از لذت بردن شما از همنشینی با طرف مقابل است و بدون شک، هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر خنده و لبخند مقاومت کند؛ زیرا خنده مسری است و سرایت می‌کند و زمانی که لبخند می‌زنید دیگران را تحریک می‌کنید که لبخند بزنند و با شما بخندند. خندیدن با دیگران، هورمون‌های شادی را در بدن افزایش می‌دهد و باعث تولید نشاط و شادمانی در طرفین می‌شود.

  • خوش صحبت باشید و کلمات را شمرده، شمرده بیان کنید.

سعی کنید کلمات را ناقص بیان نکنید و با عجله و تند صحبت نکنید تا صدای شما دلنشین‌تر و جذاب‌تر باشد. خوش‌صحبتی و مصاحبت با دیگران می‌تواند یک تجربه‌ی لذت‌بخش برای شما و دیگران به شمار آید و خاطرات خوشی را در ذهن شما ماندگار سازد.

  • دیگران را با اسم کوچک‌‌شان صدا کنید!

افراد عموما به اسم کوچک خود علاقمند هستند. اسم هر کس، طنین خوشی را در ذهن او ایجاد می‌کند و هر شخصی از شنیدن صدای خودش لذت می‌برد. با صدا کردن اسم کوچک دیگران خصوصا آنکه آن‌ را با صفت‌های محبت‌آمیز همراه کنید، می‌توانید به طور ناخودآگاه در ذهن ایشان، بهمیزان محبوبیت در مقابل اطرافیان بیفزایید.

فرکانس محبوبیت در مقابل دیگران
فرکانس محبوبیت در مقابل دیگران

یادگیری اصول زبان بدن راز محبوبیت در مقابل اطرافیان

وقتی با شخصی در حال گفت وگو هستید و به سخنانش گوش می‌دهید قرارگیری وضعیت بدن، طرز نشستن، ارتباط چشمی، کج کردن یا تکان دادن سر، همه‌ی این‌ها، حاکی از میزان علاقه‌مندی شما به صحبت‌های شخص مقابلتان  است؛ اما اگر شیوه‌ی نشستن و حرکت‌های بدنتان همراه با بی‌حالی و بی‌حوصلگی باشد، به طرف مقابلتان این پیام را القا می‌کنید که خسته شده‌اید و حوصله‌ی حرف زدن و ادامه‌ی مکالمه را ندارید و ترجیح می‌دهید کار دیگری انجام دهید. توصیه می‌شود به حرکات بدنتان مسلط بوده و مراقب رفتارهای بدنتان باشید.

فرکانس محبوبیت در مقابل اطرافیان

محبوبیت در مقابل اطرافیان اتفاقی نیست و کسانی که توانسته‌اند به این موفقیت برسند، تلاش و سعی خود را بر این اساس هموار نموده‌اند. محبوبیت در مقابل اطرافیان، برای شما امتیازهای ویژه‌ای به همراه می‌آورد که می‌تواند آینده‌ی شغلی شما و زندگی اجتماعی و فردی شما را تامین کند. فرکانس محبوبیت در مقابل اطرافیان، یک روش ساده و اطمینان‌بخش است که با تاثیر بر ضمیر ناخودآگاه می‌تواند گامی مثبت در جهت محبوبیت و عزت شما در نگاه دیگران بردارد.

 

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فرکانسیک محبوبیت در مقابل در اطرافیان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *