frequencic-logo

حسادت چیست؟ محصول فرکانسیک رفع حسادت

کد محصول (SKU) 100044 دسته بندی ها , برچسب ها , ,

1,700,000 تومان

توضیحات کوتاه

چنانچه حس می‌کنید حسادت در شما وجود دارد و باعث بر هم خوردن آرامش روان شما می‌شود، پیشنهاد می‌دهیم از فایل فرکانیسک رفع حسادت  استفاده کنید. این فایل، حاوی سابلمینال‌هایی است که می‌توانند بر ضمیر ناخودآگاه فرد، اثر گذار باشند و بتوانند با جملات تاکیدی و با گذشت زمانی کوتاه، ریشه‌ی حسادت را در ذهن خاموش کنند. این فایل به صورت اختصاصی برای شما ساخته می شود.

توضیحات

حسادت، نوعی احساس هیجانی منفی در فرد نسبت به دیگران است که غالبا به خاطر امتیازات و برتری که دیگران دارند مانند موفقیت‌های مالی، تحصیلی، شغلی، ورزشی، روابط عاطفی، توجه و پذیرش اجتماعی، یا برتری‌های ظاهری مثل زیبایی و غیره که شخص خود را فاقد این امتیازات می‌داند، به وجود می‌آید. حسادت -به انگلیسی Jealous– احساسی آزاردهنده است که بیش از آن که طرف مقابل را که مورد حسادت واقع شده، بیازارد، برای خود فرد حسود رنج‌آور و آزار دهنده است.

نفرت و کینه، نتایج مستقیم حسادت به دیگران است که فرد را ترغیب به آسیب رساندن به شخص مقابل می‌کند. این آسیب‌رسانی به صورت رفتارهایی مانند غیبت، بدگویی، بدنام کردن، تهمت زدن، تحقیر، تمسخر و گاهی حتی در قالب صدمه فیزیکی به او یا دارایی‌های محسود بروز پیدا می‌کند. هر چند حس حسادت عمدتا از کودکی در فرد شکل می‌گیرد و تقریبا شامل همه‌ی انسان‌ها می‌شود، اما نوع حاد و شدید آن، یک اختلال و بیماری روانی بوده که به دلیل آثار مخربش باید کنترل و درمان شود.

حسادت چیست و چگونه شکل می گیرد؟

با اینکه نمی‌توان حسادت را دارای ریشه‌های ژنتیکی و وراثتی دانست، اما قطعا روند ایجاد حسادت در کودکان و در نتیجه تربیت غلط شکل می‌بندد. جامعه، خانواده و اطرافیان با مقایسه نابه‌جای کودکان، عدم توازن و تعادل در توجه به فرزندان خود، باعث تخریب عزت نفس کودک می‌شوند که حاصل این چنین تربیتی، پرورش کودکانی است که به خواهر یا برادر و دوستان خود حسد می‌برند و آرزومند زوال داشته‌های رقبایشان هستند.

پدران و مادرانی که دائما در بند چشم و هم‌چشمی  بوده و درگیر رقابت‌های ناسالم و پنهان با دیگران هستند، بهترین معلمان حسادت برای فرزندان خود به حساب می‌آیند. زمانی که بدون توجه به توانایی‌ها و استعداد فرزندتان، مرتبا او را با فرزندان بستگان‌تان مقایسه کرده و به‌ جای تقویت استعدادهایش، ضعف‌های او را در برابر چشم می‌گذارید، نه تنها او را ترغیب به تلاش نکرده‌اید که بر عکس، بزرگ منشی و عزت نفس را در کودک از بین برده و با تحقیر و کوچک کردنش، شخصی حسود بار می‌آورید که در دلش خواهان از بین بردن برتری دیگران است و درست از همین‌ جاست که نطفه‌ی حسادت در کودکان در نهاد شخص شکل می‌بندد.

تاثیر رفتار والدین در ایجاد حسادت در کودکان

حسادت در خردسالی به صورت ناآگاه در کودک وجود دارد، اما با بزرگتر شدن او، شکل خودآگاه به خود می‌گیرد؛ به این معنی که فرد، از وجود حس حسادت در خود مطلع است.

عدم توجه به تفاوت‌های فردی، انجام مقایسه‌های نابجا، ارزیابی غیر واقعی از زندگی و داشته‌های دیگران، از دلایل به وجود آمدن احساس حسادت در افراد است.

واقعیت این است که همواره همه‌ی ما سعی می‌کنیم تظاهر بیرونی زندگی‌مان، از آنچه در اندرونی‌ و خلوت ما می‌گذرد، زیباتر به نظر بیاید. همه‌ی ما بسیاری از کاستی‌ها، ناکامی‌ها، رنج‌ها و کمبودهای خود را در لایه‌های پنهان حریم شخصی و خصوصی خود نگه می‌داریم  که البته این مساله، در مورد همگان صادق است.

وقتی شخصی به شخص دیگری حسادت می‌کند، ارزیابی واقعی از همه‌ی ابعاد زندگی فرد مقابل ندارد و تنها وجه درخشان داشته‌های او را می‌بیند و رشک می‌برد؛ بدون آنکه به ناکامی‌های نهان او آگاه باشد و بدون توجه به تلاش‌ها و سختی‌هایی که او برای رسیدن به موفقیت و داشته‌هایش تحمل کرده است.

تقویت عزت نفس و مناعت طبع، بالابردن بزرگ منشی و احترام به خود، سرمایه‌ای است که به ما در کم کردن احساس حسادت کمک می کند.

آثار حسد ورزی بر زندگی فرد :

  • پیش‌تر گفته شد که حسادت بیش از آنکه محسود را برنجاند، به حسود آسیب می‌زند.
  • سالهاست که تاثیر انرژی‌های مثبت و منفی که از افکار و اخلاقیات و رفتارهای ما ساطع می‌شود، شناخته شده است. بیشتر ما تجربه همنشینی با افرادی که انرژی مثبت یا منفی دارند را داریم و تاثیر متفاوتی که این انرژی‌ها در آرامش و شادی ما دارند را تجربه کرده‌ایم. حسادت؛ منبع صدور انرژی منفی است و در زندگی فرد حسود ایجاد ناکامی کرده و آرامش را از او سلب می کند.
  • حسادت ، توان شخص را برای تلاش از بین می‌برد و به جای انگیزه دادن برای رقابت سالم، حس ناتوانی و شکست خوردگی را به فرد القا می‌کند.
  •  حسادت به زندگی دیگران، باعث پرخاشگری، اندوه و عصبانیت و حس تحقیر در ما می‌شود و در ذهن ما، خود کوچک پنداری ایجاد می‌کند و به عزت نفس ما لطمه می‌زند.
  • حسادت به زندگی دیگران ما را ودار به انجام کارهایی می‌کند که باعث رنجش دیگران و دور شدن آن‌ها از ما می‌شود  و همچنین، تصویری ناخوشایند از ما در ذهن و جان دیگران بر جای می‌گذارد.
  • زمانی که از کسی بدگویی می‌کنیم، او را به تمسخر می‌گیریم و رفتارهای پرخشگرانه نسبته به او نشان می‌دهیم، مخاطبان ما این رفتارها را به عنوان نشانه‌های حسادت ما برآورد می‌کنند و نه لزوما حقایق درست در مورد کسی که ما از او بدگویی می‌کنیم و اینجاست که در حال نمایش دادن تصویری ناخوشایند از خود به اطرافیان‌مان هستیم.

به طور خلاصه تاثیرات حسدورزی را به چند دسته می‌توان تقسیم کرد:

  • تاثیرات رفتاری: حسادت فرد را وادار به کارهای ناخوشایندی مانند غیبت، بدگویی، افترا و عیب‌جویی می کند.
  • تاثیرات روانی: نفرت،خشم، خودکوچک بینی و حقارت و عقده، از آثار حسودی کردن نسبت به دیگران است.
  • تاثیرات اجتماعی: حسادت، باعث نمایش چهره‌ای ناخوشایند از ما شده و به روابط فردی و شأن اجتماعی ما آسیب می‌زند.
  • تاثیرات ذهنی: همانند هر تفکر مثبت یا منفی دیگری که ما داریم، حسادت نیز باعث ساطع شدن انرژی‌های منفی شده که نقش مهمی در ناکامی و عدم موفقیت ما بازی می‌کنند.

حسادت از دیدگاه قرآن:

هر آنچه که در زندگی به ما یا دیگران آسیب می‌زند و باعث بر هم ‌خوردن آرامش انسانی ما می شود، در نگاه مذهبی مذموم شمرده می‌شود. حسادت، از جمله مواردی است که در نگاه دینی به شدت پرهیز داده شده تا آنجا که در برخی از روایات، و آیات قرآنی حسادت نشانه کفر و خشم بردن بر نعمت های خدا بر بندگانش قلمداد شده است.

از منظر دینی، حسادت به دو صورت بروز پیدا می کند که صورت مثبت آن را غبطه می‌گویند. غبطه به معنای آرزو کردن نعمتی است که دیگری از آن برخوردار است بدون آن که در دل خواهان زوال نعمت او را داشته باشیم. وقتی به کسی غبطه می‌خوریم، خداوند را صاحب و مالک نعمت‌ها و روزی می‌دانیم و از دست توانمند الهی می‌خواهیم صلاح و خیر ما را در داشتن نعمتی که به دیگران عطا کرده، قرار دهد. در حال غبطه بردن بر داشته‌های دیگران، ما خداوند را برای بزرگی و مهربانیش با بندگان شکر می‌کنیم.

اما وجه منفی حسادت، در متون دینی، رنجش از داشته‌های دیگران و طلب نابودی نعمت‌هایی است که فردی دیگر به خواست خدا و تلاش خود به دست آورده که این وجه از حسادت، به شدت در ادیان الهی نهی شده است.

کمترین واکنش یک فرد دین‌دار نسبت به حسادت باید، بی‌توجهی به این حس و انجام کارهایی برخلاف آن باشد.

اگر شیطان، فرد مومن را به حسادت از داشته‌های کسی تحریک می‌‌کند، در عوض مومن به جای بدگویی، اقدام به تحسین و تمجید او می‌کند تا ریشه‌های محبت در میان بندگان خداوند پراکنده شده و آرامش درونی برای همه و رضایت خداوند حاصل شود. فراموش نکنیم که دلیل نافرمانی شیطان از خداوند، حس حسادت او نسبت حضرت آدم علیه السلام بود.

فایل فرکانسیک رفع حسادت Repulsion of Jealousy  :

همه‌ی انسان‌ها نوعی از حسادت را به طور ذاتی در درون خود تجربه می‌کنند، اما اگر این میزان از مرحله‌ی مثبت آن یعنی غبطه خوردن عبور کند و وارد فاز منفی حسادت شود، نیاز به درمان دارد. رشک و حسد مانند خوره، آرامش فرد را مختل می‌کند و با توجه به زندگی پر زرق و برق امروز، به نظر می‌رسد بدون مداخلات روان‌شناسانه، راه گریزی از آن نباشد.

چنانچه حس می‌کنید حسادت در شما وجود دارد و باعث بر هم خوردن آرامش روان شما می‌شود، پیشنهاد می‌دهیم از فایل فرکانیسک رفع حسادت  استفاده کنید.

این فایل، حاوی سابلمینال‌هایی است که می‌توانند بر ضمیر ناخودآگاه فرد، اثر گذار باشند و بتوانند با جملات تاکیدی و با گذشت زمانی کوتاه، ریشه‌ی حسادت را در ذهن خاموش کنند.

فرکانس‌های ارسال شده در فایل فرکانسیک رفع حسادت، برای ضمیر ناخودآگاه انسان قابل شنیدن است و تاثیر گذار می‌باشد، اما گوش انسان قادر به دریافت و درک آن نیست.

فایل اختصاصی فرکانسیک مرتبط با فرکانس رفع حسادت :

کارشناسان ما قادر هستند به طور اختصاصی به درمان حسادت در ذهن و ناخودآگاه مغز شما بپردازند. برای این منظور، لازم است به تعداد سوالات اختصاصی پاسخ دهید تا فرکانس ناخودآگاه و موضوعی که نسبت به آن احساس حسد و رشک دارید، مشخص شود. سپس می‌توانید بسته‌ای کاملا اختصاصی و مطابق نیاز خود داشته باشید تا هر چه سریع‌تر آرامش از دست رفته را به زندگی شما بازگرداند.

منبع: تیم تولید محتوای گروه بین المللی و تحقیقاتی فرکانسیک

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “حسادت چیست؟ محصول فرکانسیک رفع حسادت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *