frequencic-logo

فرکانسیک ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی

1,350,000 تومان

توضیحات کوتاه

چنانچه علاقمند هستید با یک روش خلاقانه و حرفه‌ای خود را از وابستگی به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برهانید، ما استفاده از فایل فرکانسیک ترک اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

توضیحات

فرکانس ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی ؛ با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، استفاده از بستر وب و شبکه‌ های اجتماعی از اهمیت فراوانی برخوردار شده است، زیرا اینترنت قابلیت دسترسی به منابع عظیمی از اطلاعات را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و هر کاربری به راحتی میتواند در سراسر این کره خاکی، با کاربر دیگر ارتباط برقرار کند. پیشرفت فضای مجازی و گسترش شبکه‌های اجتماعی، اهمیت و محبوبیت شبکه‌های اجتماعی را نزد مردم و به خصوص جوان‌ها بیشتر نموده‌ است به طوری که به نظر می‌رسد، زندگی امروز ما بدون حضور آن‌ها، دیگر ممکن نباشد. اما با وجود تمام مزایای غیر قابل انکار فضای مجازی، اعتیاد به شبکه های مجازی میتواند معضل جدیدی در جامعه امروزی باشد.

شبکه‌ های اجتماعی از هر نوعی که باشد، فیسبوک باشد یا اینستاگرام، واتس‌اپ یا تلگرام، لینکدین یا توییتر، هم میتوانند برای ما مفید باشند و بستری برای رشد ما را فراهم کنند و هم میتوانند ما را به بیراهه بکشانند و وقت و انرژی‌مان را معطوف به خودشان کنند. همانطور که می‌دانید و بسیار نیز در رسانه‌ها مطرح شده است، بسیاری از این شبکه‌های اجتماعی باعث اعتیاد بسیاری از نوجوانان و جوانان به فضای مجازی شده‌اند و این معضلی است که اثرات مخرب آن ممکن است در کوتاه‌مدت پدیدار نشود.

ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی یک الزام است!

متاسفانه در کشورهای جهان سومی و در حال توسعه، به دلیل عدم آموزش استفاده صحیح از اینترنت و شبکه‌ های اجتماعی ، بسیاری از نوجوانان و جوانان ساعت‌ها وقت خود را صرف گشت‌وگذار و وب‌گردی در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند و زمان طلایی خود را در این شبکه‌ها اسراف می‌کنند.

اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی ، عوارض جسمی، ذهنی و روحی زیادی در بر دارد، که باعث افسردگی، تنهایی و انزوا، بی‌هدفی و بی‌انگیزه بودن در فرد می‌شود و او  را به سمت و سویی می‌برد که زندگی واقعی خود فراموش کرده و به زندگی مجازی اهمیت بیشتری می‌دهند.

ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی، نه یک شعار لوکس و عامه‌پسند بلکه یک الزام است که می‌تواند سطح زندگی شما را چند پله ارتقاء دهد. همانطور که وجود اینترنت و استفاده از گوشی‌های هوشمند توانست در زندگی بشر موثر باشد، ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی و عدم استفاده‌ی افراط‌گونه از آن هم می‌تواند گامی موثر در پیشرفت و ترقی بشر محسوب شود.

دکتر Richard Graham مؤسس اولین کلینیک شبکه های اجتماعی میگوید:

زمانی که کسی پست شما را در فیسبوک لایک می‌زند یا اینکه به توییت شما پاسخ می‌دهد یا یک پیام برای‌تان می‌فرستند یک حس خوشایندی در شما ایجاد می‌شود. همین حس خوشایند باعث می‌شود تا مدام گوشی‌های خود را چک کنید.

چگونه اعتیاد به اینستاگرام را ترک کنیم

چرا به شبکه ‌های اجتماعی وابسته می‌شویم؟

یکی از دلایل اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی، نداشتن هدف و برنامه‌ریزی منظم است، معمولا افرادی که کاری برنامه‌ریزی شده و هدفمند ندارند، احساس بیکاری می‌کنند و برای پر کردن اوقات خود یا ایجاد سرگرمی به شبکه‌های اجتماعی روی می‌آورند. در واقع  بسیاری از انتخاب‌ها و رفتارهای ما، زنجیروار به یکدیگر متصل هستند و عواقب و محاسنی را برای ما به وجود می‌آورند.

حتما برای خود هدف تایین کنید؛ داشتن هدف به شما انگیزه تلاش کردن می‌دهد و انگیزه تلاش کردن برای رسیدن به هدف، به شما اهمیت اصول برنامه‌ریزی را گوشزد می‌کند و برنامه‌ریزی به شما نظم می‌دهد. اعتیاد به شبکه های اجتماعی میتواند به مراتب از اعتیاد به مواد روان گردان بدتر باشد. چرا که تا کنون از نظر عموم جامعه وابستگی به شبکه های اجتماعی در دسته اعتیاد قرار نمیگیرد.

راه های پیشگیری و ترک اعتیاد به فضای مجازی

  • نخست باید فکر کنید که شبکه‌های اجتماعی چه تاثیری بر روی زندگی شما گذاشته است و چه دستاوردهایی را برای شما فراهم کرده است؟ مثبت‌ها و منفی‌ها را ارزیابی کنید و آن‌ها را با یکدیگر مقایسه کنید.
  • اگر اعتیاد به فضای مجازی به زندگی شما آسیب زده است، آن را صادقانه بپذیرید. مهمترین گام برای تغییر در رفتارهایی که ما را آزار میدهد، قبول کردن آن‌ها به عنوان یک ناهنجاری و پذیرش وابستگی و اعتیاد به آن‌هاست. تا زمانی که قبول نکنید که به مسئله و موضوعی وابستگی دارید، نمی‌توانید آن را تغییر دهید.
  • برنامه ریزی کنید و فقط ساعات مشخصی از طول روز را به استفاده از شبکه‌های اجتماعی اختصاص دهید؛ به برنامه ریزی خود احترام بذارید و پایبند به اصول آن باشید. می‌توانید گوشی یا تبلت خود را در ساعت‌های کاری خاموش کنید تا وسوسه‌ی چک کردن شبکه‌های اجتماعی به سرتان نزدند. پیشنهاد می‌کنیم نوتیفیکیشن برنامه‌های شبکه‌های اجتماعی را غیر فعال کنید تا باعث تحریکتان نشود؛ این کار کمک میکند کمتر به گوشی خود سر بزنید و زمانی که به سراغ گوشی خود می‌روید پیام‌های بیشتری روی گوشی خود می‌بینید و زمان کمتری از شما برای چک کردن آن‌ها گرفته می‌شود.
  • کاری دیگر را به جای وب‌گردی در فضای مجازی انتخاب کنید. قطعا اگر حضور خود در شبکه‌های اجتماعی را کم یا حذف کنید مدت زمان آزاد بسیاری را بدست خواهید آورد که میتوانید آن را مدیریت کنید و از آن به شکل بهینه و مفید استفاده کنید؛ به عنوان مثال، پیشنهاد می‌کنیم کتاب مطالعه کنید یا به یادگیری زبان جدید بپردازید. برای اینکه عادت به انجام کارهای مفید را در خود تقویت کنید، از حداقل زمان ممکن برای شروع استفاده کنید؛ به عنوان مثال می‌توانید از نیم ساعت در روز شروع کنید. پیشنهاد میکنیم مطلب «چگونه عادت هایمان را تغییر دهیم؟» را مطالعه کنید.

اعتیاد به فضای مجازی

روابط سالم اجتماعی را جایگزین کنید!

با اعضای خانواده و دوستان بیشتر وقت بگذرانید؛ این کار باعث ایجاد صمیمیت بیشتر با دوستانتان میشود و میتوانید با آن‌ها برنامه‌های گردشی و تفریحی متنوع بچینید و از وقت گذراندن با آن‌ها لذت بیشتری ببرید. در لحظه زندگی کنید و خاطرات زیباتر با یکدیگر بسازید؛ زمان کوتاه است، آن را با دوستان و نزدیکان حقیقی‌تان بگذرانید، نه با دوستان مجازی که وجودشان در هاله‌ای از ابهام است. وابستگی به دوستان مجازی میتواند معضل اعتیاد به شبکه های اجتماعی را حادتر کند.

از ورزش کردن غافل نشوید؛ یک رشته ورزشی جدید انتخاب کنید یا به باشگاهی جدید بروید؛ ورزش، تناسب اندام را برای شما به ارمغان می آورد و شما را مجاب می‌کند به سلامتی خود بیشتر اهمیت بدهید. ورزش، اعتماد به نفس شما را افزایش می‌دهد و باعث تقویت روحیه تان میشود. همچنین، انگیزه‌تان برای پیشرفت و رقابت را زیادتر میکند وعلاوه بر آن با اشخاصی جدید آشنا می‌کند و باب دوستی را باز می‌کند.

چگونه اعتیاد به اینستاگرام را ترک کنیم؟

  1. در میان شبکه‌های اجتماعی، اینستاگرام، تلگرام و فیس‌بوک از محبوبیت بیشتری نسبت به سایر برنامه‌ها برخوردار هستند. اینستاگرام در ایران به دلیل عدم اعمال فیلترینگ از محبوبیت بیشتری برخوردار است. از دلایل اعتیاد به این شبکه‌های اجتماعی، دسترسی سریع به آن‌ها از طریق تلفن همراه است؛ اگر وابستگی شدیدی به این برنامه‌ها دارید، پیشنهاد میکنم این برنامه ها را از طریق لپ‌تاپ یا کامپیوتر استفاده کنید و نسخه اندروید یا ios آن را پاک کنید. ایجاد محدودیت کمک میکند دسترسی سریع به این نرم‌افزارها را کمتر کنید. از معضلات استفاده از این برنامه‌ها بر روی گوشی تلفن همراه، علاوه بر وقت گیر بودن آن‌ها، به خطر انداختن سلامت جسمی افراد است. طی تحقیقات به عمل آمده، بیشتر کاربرها قبل از خوابیدن هنگام شب، حداقل نیم ساعت زمان خود را صرف گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند که تاثیر منفی زیادی بر سلامت چشم و مغز آن‌ها دارد. با انجام روش پیشنهادی کمک فراوانی به سلامت چشم‌ها و مغز خود کرده‌اید و کیفیت خواب خود را افزایش داده اید.
  2. برای فعالیت‌های خود در فضای مجازی زمان‌بندی تایین کنید، می‌توانید با استفاده از یادآور تلفن همراه یا اپلیکیشن‌های مدیریت زمان که در این زمینه ساخته و برنامه‌ریزی شده‌اند، فعالیت‌های خود را مدیریت کنید. البته اخیرا برنامه اینستاگرام قابلیت جدیدی به  نرم‌افزار خود اضافه کرده است که میزان مدت زمان حضور شما در روز و قابلیت مقایسه روزهای هفته را، در اختیار کاربر قرار میدهد و ازین طریق میتوانید مدت زمان حضور خود را مدیریت کنید.

فرکانسیک ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی

همانطور که ملاحظه کردید برای ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی راه‌ها و روش‌های ساده و خلاقانه‌ی بسیاری وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها بهره بگیرید و رفته‌رفته حضورتان در فضای مجازی را کم‌رنگ‌تر کنید. شما به فضای حقیقی تعلق دارید و باید بیشتر وقت خود را در این فضا بگذرانید، بنابراین با انجام کارهای پیشنهادی  و داشتن برنامه‌ای منظم و متنوع، خودتان را به زندگی حقیقی عادت دهید. با انجام راهکارهای گفته شده، مشاهده خواهید کرد کم‌کم حضورتان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی کمتر شده و زندگیتان رنگ و بویی تازه‌تر  گرفته و دیگر چندان هم، احساس وابستگی به آن‌ها نمیکنید!

چنانچه علاقمند هستید با یک روش خلاقانه و حرفه‌ای خود را از وابستگی به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برهانید، ما استفاده از فایل فرکانسیک ترک اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. این فایل صوتی، حاوی فرکانس‌هایی پنهان برای ضمیر ناخودآگاه است که به صورت پیام‌های دستوری و القائی، ضمیر ناخودآگاه و رفتار شما را تحت کنترل و خواست شما در می‌آورد. با این روش شما می‌توانید از وابستگی‌های عمیق و طولانی مدت که به شکل یک رفتار تثبیت‌شده و عادت رفتاری در شما نهادینه شده، رها شوید و عادت‌های مثبت را جایگزین کنید.

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فرکانسیک ترک اعتیاد به شبکه ‌های اجتماعی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *